Coming Soon

Press

ANNOUNCEMENT(S)(October, 7, 2017)

Press release 1
Dutch flag

Platform helpt website eigenaren, websecurity serieus te nemen.

Vandaag kondigt SORBI Group de ontwikkeling van een internetplatform aan genaamd “SORBI”. Website eigenaren, zelfstandigen of webbureaus kunnen hun website(s) koppelen aan het platform.

SORBI biedt beveiligingstips, de mogelijkheid om direct een firewall, SSL certificaat en uptime monitoring toe te voegen aan de website. SORBI maakt gebruik van enkele internationale gerenommeerde partners en heeft alle kennis in 1 platform gegoten.

“Stephan Csorba founder van SORBI”, vertelt: “Een website of webshop hebben of laten bouwen is niet zo moeilijk, maar het onderhouden en zorgen dat het veilig blijft is een ander verhaal. Het voorkomen van brand damage zou voor iedere website eigenaar hoog op de prioriteitenlijst moeten staan. Met SORBI proberen we op een eenvoudige manier hierop in te spelen en het on top of security toegankelijker te maken.”

SORBI vergelijkt, bijna realtime, actuele beveiligings data (vulnerabilities) met de toegevoegde website om zo snel mogelijk de website eigenaar op de hoogte te stellen van mogelijke beveiligingsproblemen in de website.

Aanmelden kan vandaag al, je kan je aanmelden voor early bird access en je krijgt dan ook nog eens leuke goodies. Ga naar www.sorbi.com meldt je aan en volg ons op www.facebook.com/buzzfeedsorbi waar we wekelijks een vlog posten.

Early bird access? Subscribe now!